Deratizare

Deratizări Profesionale DDD SRL

Servicii profesionale de Deratizare

Evitați pagubele materiale produse de rozătoare și alegeți să scăpați de „musafirii” care vă produc prejudicii și disconfort.

Serviciile de deratizare constau într-o serie de măsuri ce se aplică în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare: șoareci, șobolani, hârciogi, popândăi – animale direct răspunzătoare de de transmiterea unor boli ca: trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfecțiile alimentare, ciuma, leptospiroza, febra aftoasă, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc.

Bolile acestea se pot transmite atât prin contact cu suprafețele infestate, cât și printr-o gazdă intermediară infestată în urma ingerării sau contactului cu aceste rozătoare cum ar fi: pisicile, câinii, oile, porcii și păsările etc.

Lucrările de deratizare se pot efectua atât preventiv, cât și curativ. În scopul eliminării definitive a rozătoarelor se impune tratarea pentru perioade mai îndelungate și pe arii cât mai extinse.

Procedeu: materialele pentru deratizare sunt autorizate și avizate de Ministerul Sănătății, având și avizul Departamentului Sanitar Veterinar și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător sau pentru oameni și animale, în contextul în care sunt manipulate corespunzător. Tocmai de aceea, serviciile de deratizare trebuie executate de o societate specializată în activitatea DDD cu personal calificat

In alimentația publică (restaurante, pensiuni, hoteluri, patiserii, brutării, etc.) pentru deratizare la interior se vor folosi capcane non-toxice pentru înlăturarea cât mai rapida a eventualelor rozătoare prezente în aceste spații.

Pentru o eficienţă crescută a lucrărilor de deratizare recomandăm efectuarea acestora la un interval de maxim 3 luni, in vederea înlocuirii momelilor şi a staţiilor de intoxicare deteriorate.

Echipa Deratizări Profesionale DDD SRL vă oferă servicii gratuite de evaluare și inspecție.
Dezinsecție Dezinfecție Deratizare