Dezinsectie

Deratizări Profesionale DDD SRL

Servicii profesionale de Dezinsecție

DezinsecțieServiciile de dezinsecție constau într-o serie de măsuri ce se aplică în scopul distrugerii insectelor: muște, gândaci, țânțari, ploșnițe, pureci, căpușe precum și alte insecte transmițătoare de boli infecțioase ca: Febra Galbena, Malaria, Febra West Nile, Encefalita, Febra Rift Valley, Boala Lyme, Tifos, Febra recurenta cosmopolita (borrelioza), etc.

Insectele sunt purtătoare de boli multiple și in general, de diferiți agenți patogeni care se pot multiplica cu ușurința.

Serviciile executate de noi vin în sprijinul dumneavoastră pentru a vă asigura un climat de muncă igienic şi confortabil.

Pentru a alege cele mai potrivite metode si produse pentru operațiile de Deratizare, Dezinsecție si Dezinfecție, este necesară o identificare corectă a tipurilor de dăunători: purici, ploșnițe, păduchi, albine, muște si țânțari (Ordinul Diptera), căpușe sau acarieni (Ordinul ACARINA), păianjeni, gândaci (Fam. BLATTIDAE, Fam. PHILLODROMIIDAE, etc) si alte insecte.

În scopul unul eficiențe ridicate și în acord cu legislația în vigoare, recomandarea noastră este ca lucrările de dezinsecție să fie efectuate trimestrial, iar pentru cazurile cu un grad ridicat de infestare recomandăm efectuarea lucrărilor ori de câte ori este nevoie.

Procedeu: materialele pentru dezinfecție sunt autorizate și avizate de Ministerul Sănătății, având și avizul Departamentului Sanitar Veterinar și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător sau pentru oameni și animale, în contextul în care sunt manipulate corespunzător, iar normele de aplicare sunt respectate. Tocmai de aceea, serviciile de deratizare trebuie executate de o societate specializată în activitatea DDD cu personal calificat.

Echipa Deratizări Profesionale DDD SRL vă oferă servicii gratuite de evaluare și inspecție.
Dezinsecție Dezinfecție Deratizare