Dezinfectie

Deratizări Profesionale DDD SRL

Servicii profesionale de Dezinfecție

Dezinfectie

Serviciile de dezinfecție constau într-o serie de măsuri ce se aplică în scopul distrugerii celor mai multe sau tuturor microorganismelor patogene, virușilor, bacteriilor și fungilor, direct răspunzătoare de transmiterea unor boli.
Dezinfecția se aplică în cazurile în care curățenia nu elimină riscurile de răspândire a infecției, iar sterilizarea nu este necesară.

Procedeu: materialele pentru dezinfecție sunt autorizate și avizate de Ministerul Sănătății, având și avizul Departamentului Sanitar Veterinar și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător sau pentru oameni și animale, în contextul în care sunt manipulate corespunzător, iar normele de aplicare sunt respectate.

Tocmai de aceea, serviciile de deratizare trebuie executate de o societate specializată în activitatea DDD cu personal calificat.

Dezinfectanții folosiți de societatea noastră au un spectru larg de acțiune: bactericid, bacterii rezistente la antibiotice, levuricid, levuri rezistente la antibiotice, virusuri cu înveliș, BVDV, coronavirus, Hepatita B și C, virus Herpex Simplex/HIV, virusul Gripal AVaccinia, adenovirus, norovirus, etc.

Echipa Deratizări Profesionale DDD SRL vă oferă servicii gratuite de evaluare și inspecție.
Dezinsecție Dezinfecție Deratizare